За да бъде светът по-красив !

Категории

Новини

Да прогоним СИВОТО

Дата: 15 Дек 2010

ДА ПРОГОНИМ СИВОТО, ИЛИ ЗАЩО ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ ИЗБИРАТ, ЗЕЛЕНОТО ЗА СВОЙ КОРПОРАТИВЕН ЦВЯТ?

Цяла поредица научни изследвания и опити категорично са доказали позитивното въздействие на зеленината в помещенията. Но не само на работното място, а и в обществени сгради, болници и търговски центрове, положителното влияние на растенията е безспорно. Така при интензивното озеленяване, расте не само удоволствието от престоя, но и готовността за покупка или мотивацията за работа. Чрез своите интериорни решения, ние гарантираме, че благодарение на зелените дробове между вашите четири стени Вие ще живеете и дишате без напрежение и умора. 

Сайтът е в процес на разработка

Дата: 14 Дек 2010

Уважаеми Клиенти,

Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание възможността чрез информационния ни сайт, лесно и сигурно да се информирате за нашите стоки и услуги. Сайтът ще се обогатява и развива непрестанно. В него ще намирате интересна информация свързана с отглеждането, размножаването, аранжирането на различни растителни видове, ще можете да научите повече и за все по-популярното Фън Шуй на растенията. Чрез формулярите за обратна връзка можете да задавате специфични въпроси на нашите специалисти, за да можем да Ви бъдем максимално полезни.

Бъдете с нас при разработката на сайта, изпращайте своите въпроси, съвети и препоръки.

Ние ще се отблагодарим с висок професионализъм, високо качество и персонално отношение.

 

Екипът на Грийн Дизайн - СВ ЕООД

Нови продукти

Дата: 14 Дек 2010

Продаваме чрез електронния магазин вкоренител. Продуктът представлява прахообразен препарат комбинация от инертно вещество носител и  хормон за вкореняване и размножаване на резници. Предлагаме разфасовки и грамаж по желание на клиента. За търговци на едро, оранжерийни производители, разсадници и при заявки на количества над 1 кг. предоставяме много добра търговска отстъпка. Редовните клиенти могат да договорят индивидуално своята търговска отстъпка!


 

 

В процес на разработка и допълнение.